Casa Raubert, Escàs AD400 La Massana   Telf.+376 817 600
Volem desitjar-vos un feliç dia de la constitució 2020 - Visca Andorra!

Volem desitjar-vos un feliç dia de la constitució 2020 – Visca Andorra!

Avui dissabte dia 14 de març, no és un dia més… sinó que és un dia molt especial, doncs ens trobem en una crisi planetària a causa d’un «Coronavirus». Aquesta nova crisi mundial ens revela un cop més la nostra interdependència amb tot i amb tothom. 

Va aparèixer lluny en un poblet desconegut de la Xina, ens varen dir: «Aquí no arribarà» però el virus de mà en mà, de “bufada” en “bufada”, ha agafat la carretera, el vaixell, l’avió, va de terra en terra i arriba aquí i allà. La contaminació guanya. 

Finalment l’alerta per l’epidèmia es declara. 

Tot i això volem desitjar-vos un feliç dia de la constitució 2020 i que aquest 14 de Març sigui un dia que aprofitem per pensar que som víctimes d’una economia insensible. I que en aquest moment hem de confiar amb els nostres polítics, responsables sanitaris, institucions i seguir els seus consells a la vegada que posar-nos a la seva disposició. Ens veiem el propvinent 14 de març del 2021, que segur serà un any que recordarem i que ens canviarà la vida, res tornarà a ser igual, millor o pitjor, ara no ho sabem però sí que som optimistes. La resposta només pot ser solidària i planetària. Visca Andorra!

Volem desitjar-vos un feliç dia de la constitució 2020 - Visca Andorra!