Casa Raubert, Escàs AD400 La Massana   Telf.+376 817 600

La raça Assaf és una raça originària d’Israel procedent de l’encreuament entre ovelles de raça Awassi i mascles de raça Milschschaf. El primer nucli d’ovelles Assaf va ser introduït a Espanya entre els anys 1977-1980 a la província de Lleó. Des de la importació d’aquest nucli fins a l’any 1985 es van anar venent sementals a altres ramaders de la zona. 
Per aquest procediment, encreuament per absorció de mascles Assaf amb ovelles de les races Churra i Castellana, es va anar estenent i formant-se la raça Assaf espanyola a Castella i Lleó en primer lloc, i a la resta d’Espanya posteriorment. I ara a Andorra a la Formatgeria Casa Raubert.

La raça Assaf és una raça originària d'Israel procedent de l'encreuament entre ovelles de raça Awassi i mascles de raça Milschschaf. El primer nucli d'ovelles Assaf va ser introduït a Espanya entre els anys 1977-1980 a la província de Lleó. Des de la importació d'aquest nucli fins a l'any 1985 es van anar venent sementals a altres ramaders de la zona. Per aquest procediment, encreuament per absorció de mascles Assaf amb ovelles de les races Churra i Castellana, es va anar estenent i formant-se la raça Assaf espanyola a Castella i Lleó en primer lloc, i a la resta d'Espanya posteriorment.