Casa Raubert, Escàs AD400 La Massana   Telf.+376 817 600
La Confederació Empresarial (CEA) ha atorgat els seus premis de reconeixement empresarial -El Premi a l'emprenedoria i / o innovació ha estat per Joel Font, propietari de la Formatgeria Casa Raubert, per la implementació amb èxit d'una nova idea, servei o producte

La Confederació Empresarial (CEA) ha atorgat els seus premis de reconeixement empresarial a Joel Font de Casa Raubert

Abans que res vull donar les gràcies a la CEA per aquest premi a l’emprenedoria i innovació.
I també donar les gràcies a la meva família, amics, coneguts i clients per donar suport al nostre projecte des del primer dia.
Afegir que en aquests moments complicats només ens en sortirem, si lluitem més que mai i tots junts, vinguem d’on vinguem i siguem d’on siguem.
Gràcies de tot cor a tothom.

La Confederació Empresarial (CEA) ha atorgat els seus premis de reconeixement empresarial -El Premi a l'emprenedoria i / o innovació ha estat per Joel Font, propietari de la Formatgeria Casa Raubert, per la implementació amb èxit d'una nova idea, servei o producte

La Confederació Empresarial (CEA) ha atorgat els seus premis de reconeixement empresarial al Centre de Congressos d’Andorra la Vella amb la presència de la ministra de Turisme, Verònica Canals, la cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, i el president de la patronal, Gerard Cadena.

El Premi a l’emprenedoria i / o innovació ha estat per Joel Font, propietari de la Formatgeria Casa Raubert, per la implementació amb èxit d’una nova idea, servei o producte.

La Primera i única Formatgeria de “Pastor” D’Andorra. Formatgeria Casa Raubert a Escàs (La Massana) Andorra.

Fem formatges Naturals, Artesanals, Boníssims i Andorrans.
No Sabreu Per Quin Començar! Us Presentem Els Formatges De Casa Raubert. Estan Fets A Andorra I Són Formatges De Pastor.
És A Dir Que estan Elaborats Exclusivament Amb La Llet De Les Nostres Ovelles Assaf.

La raça Assaf és una raça originària d’Israel procedent de l’encreuament entre ovelles de raça Awassi i mascles de raça Milschschaf. El primer nucli d’ovelles Assaf va ser introduït a Espanya entre els anys 1977-1980 a la província de Lleó. Des de la importació d’aquest nucli fins a l’any 1985 es van anar venent sementals a altres ramaders de la zona.
Per aquest procediment, encreuament per absorció de mascles Assaf amb ovelles de les races Churra i Castellana, es va anar estenent i formant-se la raça Assaf espanyola a Castella i Lleó en primer lloc, i a la resta d’Espanya posteriorment. I ara a Andorra a la Formatgeria Casa Raubert.
.
.
.
#Andorra #Andorre #lamassana #formatgeovella #formatgeovellacurat #productesdandorra #formatges #formatgesartesans #cheese #quesos #quesodeoveja #productedeproximitat #queso #lletcrua #gastronomia #proximitat #ovella #gourmet #cheeselovers #km0 #artesà #qualitat #productelocal #delicatessen #instafood