Casa Raubert, Escàs AD400 La Massana   Telf.+376 817 600
Divendres s'inaugura el Mercadet de l'Avet a La Massana La Formatgeria Casa Raubert estará present Bon Nadal a tothom

Divendres s’inaugura el Mercadet de l’Avet 2020 a La Massana La Formatgeria Casa Raubert estarà present – Bon Nadal a tothom!

Divendres s’inaugura el Mercadet de l’Avet. 

Tornar al llistat
L’encesa de les llums de Nadal simbolitzarà l’inici de les festes nadalenques. Com cada any, la Massana dona el tret de sortida a la plaça de les Fontetes, enguany amb un format renovat. “La pandèmia ens obliga a reinventar-nos i adaptar-nos”, afirma el conseller de Cultura, Igualtat i Participació Ciutadana, Guillem Forné. L’acció s’ha batejat amb el nom de Mercadet de l’Avet, “un nom que ens recorda que mantenim l’esperit de poble, que volem mantenir les tradicions i que ens indica que el protagonista serà l’arbre de Nadal i també els infants de la Massana, que seran els encarregats de guarnir-lo, a través d’un concurs”.

Forné ha explicat que el Mercat de l’Avet serà un punt de trobada per gaudir dels espectacles amb artistes del país, amb accions incloses dins el projecte “La Cultura no s’atura”, i també hi haurà punts de venda “per fer valdre el comerç de proximitat”. Hi haurà casetes amb productes gastronòmics, de cosmètica, decoració i regals, procedents dels comerços de la parròquia. El Comú es fa càrrec del cost de les casetes i del personal que estarà als punts de venda “ja que es tracta d’una de les accions per donar suport al nostre teixit empresarial”. Les bases per participar a la decoració de l’arbre de Nadal de la Massana estan penjades a la web www.lamassana.ad.

Divendres s'inaugura el Mercadet de l'Avet a La Massana La Formatgeria Casa Raubert estará present Bon Nadal a tothom